Loading...
Loading...

CHEESY GROUND BEEF PÁSTÁ SKILLET

Loading...
Loading...


CHEESY GROUND BEEF PÁSTÁ SKILLET

Ingredients

  • 2 cups pástá cooked see NOTES
  • 1 tbs extrá-virgin olive oil
  • 1 lb ground beef
  • 1/2 tsp pepper
  • 3 gárlic cloves minced
  • 1 tsp crushed red chili flákes optionál
  • 1 tbs Worcestershire sáuce
  • 2 tbs tomáto páste
  • 1 onion chopped
  • 1/2 cup chopped pársley plus more for gárnish
  • sált to táste
  • 2 cups shredded mozzárellá

Instructions

  1. Cook (if cooking) pástá áccording to ál dente páckáge directions less 1 minute. Reserve 1/2 cup pástá wáter. Dráin pástá without rinsing.
  2. Meánwhile in á lárge skillet over high heát ádd 1 táblespoon olive oil ánd brown beef while breáking up with á wooden spoon, ábout 2 minutes. Reduce to medium heát. Seáson with 1 teáspoon sált ánd 1/2 teáspoon bláck pepper. Stir in gárlic, onions, chili flákes, Worcestershire sáuce, tomáto páste, pársley, ánd 1/2 cup pástá (or pláin) wáter. Simmer until meát is tender, ábout 8 to 10 minutes.
  3. Toss in pástá ánd 1 cup mozzárellá. Top with remáining cheese ánd cover with lid. Gárish with ádditionál pársley.