Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, àdd the cànolà oil, chicken ànd onions to à làrge skillet on medium high heàt breàking it àpàrt but leàving some chunks àbout the size of à ràspberry or smàll gràpe (don't crush the heck out of it, the làrger crumbles will help give the sàndwich stàbility).
- Then, cook until well browned (5-6 minutes), then àdd in the tomàto sàuce, tomàto pàste, ànd Itàliàn seàsoning ànd continue cooking until the sàuce stàrts to evàporàte ànd the mixture becomes "sloppy" (àbout 5-6 minutes).
- In à smàller skillet àdd the olive oil on medium high heàt then àdd in the pànko stirring until it stàrts to toàst (àbout 1-2 minutes) then remove from the pàn into à bowl to stop the cooking.
- Next, when the sàuce is reduced top with mozzàrellà chunks.
- Finàlly, toàst the buns then spoon over the chicken ànd cheese mixture, top with pàrmesàn cheese ànd toàsted pànko.
Recipe Adàpted from --> mixandmatchmama.com