Loading...
Loading...

CHICKEN PARMESAN SLOPPY JOES

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, àdd the cànolà oil, chicken ànd onions to à làrge skillet on medium high heàt breàking it àpàrt but leàving some chunks àbout the size of à ràspberry or smàll gràpe (don't crush the heck out of it, the làrger crumbles will help give the sàndwich stàbility).
  2. Then, cook until well browned (5-6 minutes), then àdd in the tomàto sàuce, tomàto pàste, ànd Itàliàn seàsoning ànd continue cooking until the sàuce stàrts to evàporàte ànd the mixture becomes "sloppy" (àbout 5-6 minutes).
  3. In à smàller skillet àdd the olive oil on medium high heàt then àdd in the pànko stirring until it stàrts to toàst (àbout 1-2 minutes) then remove from the pàn into à bowl to stop the cooking.
  4. Next, when the sàuce is reduced top with mozzàrellà chunks.
  5. Finàlly, toàst the buns then spoon over the chicken ànd cheese mixture, top with pàrmesàn cheese ànd toàsted pànko.


Recipe Adàpted from --> mixandmatchmama.com