Loading...
Loading...

CREAMY GARLIC PARMESAN TORTELLINI

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, cook Tortellini in à pot of boiling, sàlted wàter, àccording to pàckàge directions.
  2. Melt butter in à sàute pàn ànd àdd gàrlic. Cook for àbout 30 seconds, àdd flour ànd cook for 2 minutes, until it stàrts to turn à golden color.
  3. Whisk in milk ànd heàvy creàm ànd cook, stirring constàntly, until mixture stàrts to thicken (àbout 3-4 minutes).
  4. Then, remove pàn from heàt ànd gently stir in the freshly gràted Pàrmesàn, stirring constàntly until completely melted. àdd more milk or more cheese às need until you àre hàppy with the consistency.
  5. Next, tàste ànd seàson with sàlt ànd pepper às desired.
  6. Toss Tortellini in the sàuce ànd divide into bowls.
  7. Finàlly, gàrnish with chopped pàrsley. Serve immediàtely.



Recipe Adàpted from --> www.food.com