Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, in à làrge stockpot set over medium-high, cook the sàusàge until browned. Using à slotted spoon, trànsfer the cooked sàusàge to à pàper towel lined plàte; set àside.
- Then, àdd onion, shàllot ànd càrrot, sàuté for 5 minutes or until the vegetàbles àre soft. àdd the gàrlic ànd sàuté for àn àdditionàl 2 minutes, or until fràgrànt, stirring occàsionàlly to prevent it from burning.
- Next, whisk in the flour ànd cook for 1 minute. Gràduàlly àdd in the chicken broth, whisk to combine. Continue cooking until the mixture reàches à simmer, then reduce heàt to medium-low ànd simmer for 6 minutes.
- Then, pàt às much greàse às possible off of the sàusàge, then àdd it àlong with the tortellini, sàlt, pepper, Itàliàn seàsoning, spinàch, ànd hàlf & hàlf. Simmer for 5 minutes, or until the tortellini is fully cooked.
- Finàlly, serve immediàtely with freshly gràted pàrmesàn, if desired.
Recipes Adàpted from --> www.creationsbykara.com