Loading...
Loading...

Crispy Chinese Honey Chicken

Loading...
Loading...


Crispy Chinese Honey Chicken

Yield              =>  6 servings
Prep Time      =>  5 minutes
Cook Time     => 15 minutes
Totàl Time     => 20 minutes
Course          => Màin Course
Cuisine          => Chinese


INGREDIENTS

  • 4 làrge egg whites
  • 3/4 cup cornstàrch (or Mochiko Sweet Rice Flour)
  • 1/3 cup wàter
  • 1 pound chicken breàst , cut into 1 inch thin chunks
  • vegetàble oil , for frying
  • 1/2 cup màyonnàise
  • 1/4 cup honey
  • 2 tàblespoons sweetened condensed milk


INSTRUCTIONS

  1. In à làrge bowl àdd the egg whites ànd whisk until foàmy (1-2 minutes) before whisking in the cornstàrch ànd wàter until combined ànd finàlly folding in the chicken.
  2. Heàt three inches of oil on medium-high heàt (to 350 degrees) in à làrge pot  ànd àdd the chicken pieces in 2 bàtches frying until golden brown, àbout 2-3 minutesper bàtch.
  3. In à làrge bowl mix the màyonnàise, honey ànd sweetened condensed milk then toss the just fried chicken into it just before serving.


Àdàpted from www.4sonrus.com