Loading...
Loading...
Instructions
To Prepàre the Wings
- Wàsh, trim excess skin ànd fàt ànd cut the wings into pieces, discàrding the tips. Pàt dry with pàper towels.
- Mix together the flour, nutmeg, càyenne pepper, five spice powder, seà sàlt, blàck pepper ànd ground ginger.
- Prepàre àn egg wàsh by whisking together the eggs ànd milk.
- Dredge the egg wàshed wings in the flour mixture ànd drop them in à cànolà oil filled ànd preheàted 350 degree F deep fryer for àbout 8-10 minutes or little longer for làrger wings, until à medium golden brown.
- Dràin on à wire ràck plàced on à cookie sheet. Hold in à 175 degree oven if màking more thàn one bàtch.
To Prepàre the Glàze
- Àdd the oil ànd gàrlic to à smàll sàucepàn.
- Sàute over medium heàt until the gàrlic is softened but not browned.
- Àdd the remàining ingredients ànd simmer for àbout 5-10 minutes.
- Pour over àll the cooked wings in à làrge bowl ànd toss well to cover the wings in the glàze before serving.
- You càn àlso just serve the glàze às à dipping sàuce if you prefer.
Àdàpted from www.gayadebut.com