Loading...
Loading...

Eàsy Bàlsàmic Bàked Chicken Breàst With Mozzàrellà Cheese

Loading...
Loading...

Instructions

  1. Preheàt oven to 220°C | 430°F.
  2. Plàce chicken breàsts in à bàking dish ànd drizzle with olive oil. Seàson with oregàno, bàsil, sàlt, pepper ànd 1 tàblespoon of minced gàrlic. Rub seàsoning àll over eàch breàst. Àrrànge the tomàtoes ànd red onion àround the chicken in the dish.
  3. Whisk together the bàlsàmic vinegàr, sugàr ànd remàining gàrlic in à jug to combine. Pour over the chicken breàsts, flip eàch breàst in the sàuce to evenly coàt.
  4. Bàke in preheàted oven for 20-25 minutes (depending on the thickness of your chicken breàsts), or until no longer pink in the middle. Sprinkle with cheese ànd broil (or grill) for 4-5 minutes, or until cheese is melted ànd golden.
  5. Gàrnish with pàrsley, ànd serve with rice or pàstà drizzled with the pàn juices.

Nutrition

Càlories: 408kcàl | Càrbohydràtes: 8g | Protein: 47g | Fàt: 14g | Sàturàted Fàt: 5g | Cholesterol: 161mg | Sodium: 985mg | Potàssium: 1004mg | Sugàr: 6g | Vitàmin À: 13.8% | Vitàmin C: 15.5% | Càlcium: 14.5% | Iron: 8.7%


Àdàpted from www.yummly.com