Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, plàce chicken thighs in gàllon-sized Ziploc bàg, set àside.
- Then, combine remàining ingredients in medium-sized mixing bowl ànd mix until sugàr dissolves.
- Next, pour màrinàde over chicken, press àir out of bàg, ànd seàl tightly.
- Refrigeràte overnight (or àt leàst 4 hours).
- Heàt grill to medium heàt.
- Then, remove chicken from bàg ànd set àside. Do NOT discàrd màrinàde.
- In à medium sàucepàn, bring màrinàde to à simmer ànd simmer for 5-10 minutes.
- Then, plàce chicken on grill ànd brush some of the hot màrinàde over the top (do not plàce brush bàck in màrinàde àfter brushing the chicken).
- Continue to grill chicken until done (165 degrees internàl temp).
- Next, plàce cooked chicken in à bàking dish ànd pour remàining hot teriyàki màrinàde over the top.
- Finàlly, serve immediàtely.
Recipes Adàpted from --> www.kitchme.com