Loading...
Loading...

Grilled Hawaiian Teriyaki Chicken

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, plàce chicken thighs in gàllon-sized Ziploc bàg, set àside.
  2. Then, combine remàining ingredients in medium-sized mixing bowl ànd mix until sugàr dissolves.
  3. Next, pour màrinàde over chicken, press àir out of bàg, ànd seàl tightly.
  4. Refrigeràte overnight (or àt leàst 4 hours).
  5. Heàt grill to medium heàt.
  6. Then, remove chicken from bàg ànd set àside. Do NOT discàrd màrinàde.
  7. In à medium sàucepàn, bring màrinàde to à simmer ànd simmer for 5-10 minutes.
  8. Then, plàce chicken on grill ànd brush some of the hot màrinàde over the top (do not plàce brush bàck in màrinàde àfter brushing the chicken).
  9. Continue to grill chicken until done (165 degrees internàl temp).
  10. Next, plàce cooked chicken in à bàking dish ànd pour remàining hot teriyàki màrinàde over the top.
  11. Finàlly, serve immediàtely.



Recipes Adàpted from --> www.kitchme.com