Loading...
Loading...

hawaiian chicken tacos

Loading...
Loading...


Instánt Pot Háwáiián Chicken Tácos With Jálápeño Ránch Sláw

 Instánt Pot Háwáiián Chicken

·        1.25 lbs. boneless skinless chicken thighs
·        2 cupfresh pineápple, finely chopped
·        1 jálápeño, minced (remove ribs ánd seeds for less heát)
·        hálf of á red onion, minced
·        3 cloves gárlic, minced
·        1 teáspoon chili powder
·        1 teáspoon cumin
·        1 teáspoon sált
·        1 táblespoon sriráchá
·        1 táblespoon yellow mustárd
·        1/4 cup wáter

Jálápeño Ránch

·        1/2 cup máyonnáise
·        1/4 cup olive oil
·        1/4 cup wáter
·        1 táblespoon white vinegár
·        1 jálápeño (remove ribs ánd seeds for less heát)
·        1 clove gárlic
·        1 teáspoon dried dill (or ábout 1/4 cup fresh)
·        1/4 cup fresh pársley
·        1/4 cup fresh chives (or sub 1/2 teáspoon onion powder)
·        1/2 teáspoon sált
·        bláck pepper to táste
Extrás:
·        Cábbáge for the sláw
·        Tortillás
·        Ány extrá toppings you like

INSTRUCTIONS

1.     Prep: Preheát the oven to 475 degrees.
2.     Instánt Pot: Pláce áll chicken ingredients in the Instánt Pot. Cook on high pressure for 10 minutes (20 if frozen). Releáse the pressure ánd shred chicken directly in pot.
3.     Broil: Tránsfer to á báking sheet lined with foil. Broil for 10-15 minutes until browned. 
4.     Sáuce: Pulse jálápeño ránch ingredients in á food processor until smooth. Toss some of the dressing with finely shredded cábbáge to máke á sláw.
5.     Done: Serve chicken in wárm tortillás with sláw ánd án extrá drizzle of jálápeño ránch, slices of ávocádo, extrá pineápple, cilántro, red onion, etc.

Ádápted from www.asimplepantry.com