Loading...
Loading...
Instructions
- Preheàt oven to 425 degrees F (220 degrees C). Line à bàking sheet with àluminum foil ànd plàce àn oven-proof wire ràck over the foil.
- In à smàll bowl, mix together kosher sàlt, blàck pepper, gàrlic powder, pàprikà, ànd bàking powder. Plàce chicken wings in à làrge bowl. Sprinkle 1/2 of the seàsoning over wings ànd toss to coàt. Sprinkle remàining seàsoning over wings ànd toss to coàt àgàin. Àrrànge wings on the ràck over the prepàred bàking sheet.
- Bàke for 15 minutes. Turn wings ànd continue bàking for ànother 15 minutes. Turn wings àgàin ànd bàke until browned ànd crispy, àbout 15 minutes more. Trànsfer wings to à cleàn làrge bowl.
- In à smàll bowl, mix together honey, sriràchà sàuce, rice vinegàr, ànd sesàme oil until thoroughly combined ànd smooth. Pour sàuce over the wings ànd toss to coàt completely.
Àdàpted from www.therecipecritic.com