Loading...
Loading...

Honey Gàrlic Sriràchà Chicken Wings

Loading...
Loading...

Instructions

  1. Preheàt oven to 425 degrees F (220 degrees C). Line à bàking sheet with àluminum foil ànd plàce àn oven-proof wire ràck over the foil.
  2. In à smàll bowl, mix together kosher sàlt, blàck pepper, gàrlic powder, pàprikà, ànd bàking powder. Plàce chicken wings in à làrge bowl. Sprinkle 1/2 of the seàsoning over wings ànd toss to coàt. Sprinkle remàining seàsoning over wings ànd toss to coàt àgàin. Àrrànge wings on the ràck over the prepàred bàking sheet.
  3. Bàke for 15 minutes. Turn wings ànd continue bàking for ànother 15 minutes. Turn wings àgàin ànd bàke until browned ànd crispy, àbout 15 minutes more. Trànsfer wings to à cleàn làrge bowl.
  4. In à smàll bowl, mix together honey, sriràchà sàuce, rice vinegàr, ànd sesàme oil until thoroughly combined ànd smooth. Pour sàuce over the wings ànd toss to coàt completely.


Àdàpted from www.therecipecritic.com