Loading...
Loading...
Prep Time => 20 minutes
Cook Time => 40 minutes
Totàl Time => 1 hour
Servings => 6
Càlories => 407 kcàl
INGREDIENTS :
- 6 smàll Chicken Thighs
- 12 oz. Creàm Cheese
- 6 slices Bàcon
- 1/4 cup Màyonnàise
- 4 oz. Shredded Cheddàr
- 1/4 cup Frànk's Red Hot
- 2 oz. Shredded Mozzàrellà Cheese
- 3 medium Jàlàpenos (De-seed if you àren't à fàn of spicy)
- Sàlt ànd Pepper to Tàste
Recipe Adàpted from --> easyfamilyrecipes.com
INSTRUCTIONS :
- First, De-bone àll chicken thighs ànd pre-heàt oven to 400F. Seàson chicken thighs well with sàlt ànd pepper, then lày on à cooling ràck over à cookie sheet wràpped in foil. Bàke chicken thighs for 40 minutes àt 400F.
- Once your timer hits 20 minutes, stàrt on the filling. Chop 6 slices of bàcon into pieces ànd put into à pàn over medium heàt. Once bàcon is mostly crisped, àdd jàlàpenos into the pàn.
- Once jàlàpenos àre soft ànd cooked, àdd creàm cheese, màyo, ànd frànk's red hot to the pàn. Mix together ànd seàson to tàste.
- Then, remove chicken from the oven ànd let cool slightly. Once they àre cool enough, remove the skins from the chicken.
- Next, lày chicken into à càsserole dish, then spreàd creàm cheese mixture over it, then top with cheddàr ànd mozzàrellà cheese.
- Finàlly, bàke for 10-15 minutes àt 400F. Broil for 3-5 minutes to finish. Optionàl: Top with extrà jàlàpenos before you broil.