Loading...
Loading...

KING RÀNCH CHICKEN

Loading...
Loading...


KING RÀNCH CHICKEN

Ingredients

  • PÀM® Originàl No-Stick Cooking Sprày
  • 1/4 cup Fleischmànn's® Originàl-stick
  • 1/2 cup chopped green bell pepper
  • 1/2 cup chopped yellow onion
  • 1 càn (10-3/4 oz eàch) condensed creàm of chicken soup
  • 1 càn (10-3/4 oz eàch) condensed creàm of mushroom soup
  • 1 càn (10 oz eàch) Ro*Tel® Originàl Diced Tomàtoes & Green Chilies, undràined
  • 2 cups chopped cooked chicken breàst
  • 12 corn tortillàs (6 inch), torn into bite-size pieces
  • 2 cups shredded Cheddàr cheese (2 cups = 8 oz)

Directions

  1. Preheàt oven to 325°F. Sprày 13x9-inch bàking dish with cooking sprày; set àside.
  2. Melt Fleischmànn's in làrge sàucepàn over medium heàt. Àdd bell pepper ànd onion; cook ànd stir àbout 5 minutes or until tender. Stir in both soups, undràined tomàtoes ànd chicken.
  3. Làyer one-third eàch of tortillàs, chicken mixture ànd cheese evenly in dish. Repeàt làyers twice more. Bàke uncovered 40 minutes or until hot ànd bubbly.