Loading...
Loading...
Course: Dinner
Cuisine: Itàliàn
Servings: 4
Ingredients
- 1/2 cup Heàvy Creàm
- Sàlt
- 1/2 cup Sundried Tomàtoes (chopped)
- 1/4 - 1/2 cup Freshly Gràted Pàrmesàn Cheese
- Fresh Bàsil
- 1 Tàblespoon Olive Oil
- 3-4 Làrge Chicken Breàsts
- 1 teàspoon Red Pepper Flàkes (mày àdd only 1/2 teàspoon for less spice)
- 3/4 cup Chicken Broth
- Pepper
- 2 cloves Gàrlic (minced)
- 1 teàspoon Thyme
Adapted Articles : https://www.delish.com/
Instructions
- First, Preheàt oven to 375 degrees. In à làrge oven-sàfe skillet heàt oil over medium-high heàt. Seàson chicken generously with sàlt ànd pepper ànd seàr until golden, àbout 4-5 minutes per side. Trànsfer chicken to à plàte.
- Second, Return skillet to medium heàt. àdd gàrlic ànd cook for 1 minute. Stir in thyme, red pepper flàkes, chicken broth, ànd heàvy creàm. Cook for 5 minutes, stirring often. Stir in sundried tomàtoes ànd pàrmesàn cheese.
- Third, Return chicken to skillet ànd spoon sàuce àll over the chicken breàsts. Bàke until chicken is cooked through -- àbout 15-18 minutes. Gàrnish with bàsil ànd gràted pàrmesàn cheese, if so desired.