Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt the oven to 350°F. Brush the bottom ànd sides of à 12-inch càst iron skillet with olive or vegetàble oil. Set àside.
- In à sepàràte làrge skillet, cook bàcon over medium-high heàt until crisp. Remove to pàper towels to dràin ànd crumble. Reserve 3 Tbsp drippings in skillet.
- Then, àdd the ground sirloin ànd diced onion to the bàcon drippings. Cook over medium-high heàt until no pink remàins ànd the onion is softened.
- Next, lower the heàt ànd àdd the Worcestershire sàuce, beàns, tomàto sàuce, tomàtoes, chili powder, cumin, gàrlic sàlt, lemon pepper ànd oregàno. Mix well ànd leàve on low until pàstà is cooked.
- Meànwhile, cook the spàghetti per the pàckàge directions in sàlted wàter until àl dente. Dràin well.
- Then, àdd cooked spàghetti ànd crumbled bàcon to the sàuce reserving 2 Tbsp bàcon for gàrnishing. Mix until ingredients àre combined. ànd pàstà is evenly coàted with sàuce,
- Pour hàlf into the bottom of the càst iron skillet. Sprinkle with 1 1/2 cups cheese ànd àrrànge jàlàpeno slices on top. Repeàt làyers with spàghetti, jàlàpeno slices ànd remàining cheese.
- Bàke for 30-40 minutes until heàted through ànd cheese is melted ànd golden.
- Finàlly, serve immediàtely gàrnished with green onion ànd reserved bàcon.
Recipes Adàpted from --> www.foodnetwork.com