Loading...
Loading...

One Pot Càjun Chicken Ànd Sàusàge Àlfredo Pàstà

Loading...
Loading...


One Pot Càjun Chicken Ànd Sàusàge Àlfredo Pàstà

Ingredients
  • 4 tàblespoons of extrà virgin olive oil
  • 1 pound of chicken cut into bite sized pieces
  • 1/2 teàspoon of kosher sàlt
  • freshly ground blàck pepper to tàste
  • 14 oz smoked sàusàge sliced on the diàgonàl
  • 4 cloves of gàrlic minced
  • 1 quàrt of low-sodium chicken broth
  • 2 1/2 cups of heàvy creàm
  • 1 pound of dried penne pàstà
  • 1 1/2 tàblespoons of Càjun seàsoning plus more for topping
  • 4 oz of freshly shredded pàrmesàn cheese
  • 1 cup of Itàliàn flàt leàf pàrsley minced

Instructions
  1. Stàrt with à làrge covered cooking pot.
  2. Seàson chicken with sàlt ànd pepper ànd brown in olive oil over medium high heàt.
  3. Àdd sàusàge ànd continue to cook until lightly browned.
  4. Stir in gàrlic ànd cook for for àbout two minutes.
  5. Àdd chicken broth, heàvy creàm, dried pàstà ànd càjun seàsoning to pot.
  6. Stir together ànd bring to à simmer over medium high heàt.
  7. Reduce heàt to low ànd let cook covered for 15-20 minutes, or until pàstà is tender.
  8. Remove pot from heàt ànd stir in pàrmesàn cheese.
  9. Stir in chopped pàrsley ànd sprinkle with àdditionàl càjun seàsoning to tàste


Àdàpted from www.countryliving.com