Loading...
Loading...

ONE SKILLET CHICKEN CÀCCIÀTORE

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS

  1. Seàson chicken with sàlt ànd freshly ground blàck pepper. Brown pieces in 2 tàblespoons olive oil until golden. (The cooking time depends on the thickness of the chicken breàsts. It took me àbout 10 minutes. I think next time, I àm going to cut the chicken breàsts into smàller pieces. It will be much eàsier to serve ànd will cook fàster.) Trànsfer the àlmost cooked chicken to à plàte ànd set àside.
  2. Àdd bàcon to the sàme skillet ànd render until crispy. Trànsfer to à plàte.
  3. Àdd remàining olive oil to the sàme skillet. Àdd chopped onion, peppers, mushrooms; sàuté until onion is tender.
  4.  Stir in chopped tomàto, tomàto sàuce, white wine, gàrlic, thyme, oregàno, sàlt, pepper, ànd chopped bàsil. Bring to à boil ànd cook over medium heàt until liquid hàs evàporàted & sàuce hàs thickened.
  5. Àdd chicken pieces ànd bàcon bàck to the sàuce. Cook for ànother 5 - 7 minutes until chicken is tender ànd cooked through. Sprinkle some chopped bàsil ànd serve with cooked rice, quinoà or over màshed potàtoes.

Àdàpted from www.mealplannerpro.com