Loading...
Loading...
Instructions
- Combine soy sàuce, honey, hoisin sàuce, rice vinegàr, sesàme oil, fresh ginger, gàrlic, chopped onion ànd chili flàkes.
- Plàce chicken breàsts in slow cooker ànd pour sàuce on top. Cook on low for 4-5 hours.
- Remove chicken from slow cooker ànd shred, set àside.
- In à smàll bowl, combine 3 tàblespoons of wàter ànd cornstàrch. Plàce liquid from slow cooker into à sàucepàn ànd bring to à boil. While stirring the liquid, àdd cornstàrch mixture à little àt à time ànd stir until thickened. Let boil 1 minute.
- Pour sàuce over shredded chicken ànd stir to combine.
- Serve over rice with desired toppings.
NUTRITION INFORMÀTION
Càlories: 338, Fàt: 12g, Sàturàted Fàt: 3g, Cholesterol: 77mg, Sodium: 1034mg, Potàssium: 368mg, Càrbohydràtes: 29g, Sugàr: 20g, Protein: 27g, Vitàmin À: 2.5%, Vitàmin C: 2.6%, Càlcium: 3.1%, Iron: 9.1%
Àdàpted from www.wellplated.com