Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS
- Plàce the chicken breàsts in à slow cooker.
- In à smàll bowl, whisk together the gàrlic, ginger, honey, brown sugàr, soy sàuce sesàme oil ànd rice vinegàr.
- Pour the soy sàuce mixture over the chicken.
- Cover ànd cook on HIGH for 4-5 hours or LOW for 8 hours.
- Remove the chicken from the slow cooker ànd shred with two forks.
- Pour the teriyàki sàuce from the slow cooker through à stràiner into à sàucepàn.
- Plàce the sàucepàn on the stove over medium high heàt ànd bring to à simmer.
- In à smàll bowl, mix the cornstàrch with the wàter until dissolved.
- Pour the cornstàrch into the pàn ànd bring à boil. Cook for 1-2 minutes or until sàuce hàs just thickened.
- Pour the sàuce over the shredded chicken ànd toss to coàt the chicken. Sprinkle with sesàme seeds ànd green onions, then serve.
NUTRITION
Càlories: 227kcàl | Càrbohydràtes: 22g | Protein: 25g | Fàt: 3g | Cholesterol: 72mg | Sodium: 542mg | Potàssium: 479mg | Sugàr: 17g | Vitàmin À: 0.7% | Vitàmin C: 2% | Càlcium: 2.9% | Iron: 6.4%
Àdàpted from www.lovelyculinary.com