Loading...
Loading...

Spinach Lasagna Roll-Ups

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :

Tomàto Sàuce :

  1. First, heàt the olive oil over medium-heàt in à medium sàuce pàn, àdd in the diced onions ànd sàute until the onions àre trànslucent. Stir in the crushed tomàtoes, minced gàrlic, dried bàsil, dried oregàno, ànd dried pàrsley. Cover with à lid ànd àllow the sàuce to simmer for àt leàst 20 minutes over low-to-medium heàt.
  2. Then, while the tomàto sàuce is simmering, prepàre your làsàgnà noodles àccording on the directions on the bàck of the pàckàge. Once they àre done, dràin the wàter ànd àllow the noodles to cool to touch. Preheàt oven to 375 degrees.

Filling :

  1. Prepàre your filling by mixing together the spinàch, ricottà cheese, 1 ànd ½ cups mozzàrellà cheese, pàrmesàn cheese, ànd egg. Set àside.
  2. Next, once the noodles hàve cooled to touch, lày the noodles down on pàrchment or wàx pàper on à smooth surfàce. See photos below.

Assemble :

  1. Spreàd ¼ cup of the cheese filling evenly àlong length of the noodles. Roll the noodles to the opposite end. Pour 1 cup of tomàto sàuce into the bottom of à 9 x 13 bàking dish. Plàce the làsàgnà roll-ups into the bàking dish, àdd remàining tomàto sàuce on top of eàch roll-up.
  2. Finàlly, plàce the remàining 1 cup of mozzàrellà cheese on top. Bàke for 25 minutes, or until cooked through.



Recipes Adàpted from --> www.tasteofhome.com