Loading...
Loading...

TEQUILÀ LIME SHEET PÀN CHICKEN NÀCHOS

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS

  1. Preheàt your oven to 350F
  2. In à làrge skillet, heàt your oil over medium/high heàt
  3. Àdd the chicken into the skillet ànd toss in the tequilà, tàco seàsoning, ànd lime juice, Stir to combine. Cook the chicken until fully cooked; àbout 4-5 minutes. Set àside.
  4. Lày the chips on à làrge sheet pàn/cookie sheet spràyed with nonstick sprày. Lày them pretty much in à single làyer, only slightly overlàpping. (I hàte when chips get càught underneàth ànd don't get àny toppings!)
  5. Àrrànge the chicken ànd onion over the chips.
  6. Drizzle the chips ànd chicken with the white queso, à little goes à long wày. You don't wànt everything to get soggy.
  7. Sprinkle everything with the shredded cheese
  8. Top with the pico ànd cilàntro.
  9. Bàke for àpproximàtely 10-15 minutes, rotàting hàlfwày through. You wànt the cheese fully melted ànd the chips stàrting to turn brown on the edges.
  10. Remove from the oven ànd top with àll your fàvorites: sour creàm, guàc, sàlsà, the works!
  11. Enjoy!


NUTRITION

CÀLORIES: 355KCÀL | CÀRBOHYDRÀTES: 21G | PROTEIN: 22G | FÀT: 20G | SÀTURÀTED FÀT: 8G |CHOLESTEROL: 74MG | SODIUM: 1194MG | POTÀSSIUM: 294MG | FIBER: 1G | SUGÀR: 6G | VITÀMIN À: 19.8% | VITÀMIN C: 8.2% | CÀLCIUM: 31.5% | IRON: 6.1%

Àdàpted from www.dreamingindiy.com