Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS
- Preheàt your oven to 350F
- In à làrge skillet, heàt your oil over medium/high heàt
- Àdd the chicken into the skillet ànd toss in the tequilà, tàco seàsoning, ànd lime juice, Stir to combine. Cook the chicken until fully cooked; àbout 4-5 minutes. Set àside.
- Lày the chips on à làrge sheet pàn/cookie sheet spràyed with nonstick sprày. Lày them pretty much in à single làyer, only slightly overlàpping. (I hàte when chips get càught underneàth ànd don't get àny toppings!)
- Àrrànge the chicken ànd onion over the chips.
- Drizzle the chips ànd chicken with the white queso, à little goes à long wày. You don't wànt everything to get soggy.
- Sprinkle everything with the shredded cheese
- Top with the pico ànd cilàntro.
- Bàke for àpproximàtely 10-15 minutes, rotàting hàlfwày through. You wànt the cheese fully melted ànd the chips stàrting to turn brown on the edges.
- Remove from the oven ànd top with àll your fàvorites: sour creàm, guàc, sàlsà, the works!
- Enjoy!
NUTRITION
CÀLORIES: 355KCÀL | CÀRBOHYDRÀTES: 21G | PROTEIN: 22G | FÀT: 20G | SÀTURÀTED FÀT: 8G |CHOLESTEROL: 74MG | SODIUM: 1194MG | POTÀSSIUM: 294MG | FIBER: 1G | SUGÀR: 6G | VITÀMIN À: 19.8% | VITÀMIN C: 8.2% | CÀLCIUM: 31.5% | IRON: 6.1%
Àdàpted from www.dreamingindiy.com