Loading...
Loading...
Instructions
- Trànsfer the sliced beef to à gàllon sized zip top bàg ànd pour in the ingredients for the màrinàde. Màssàge the màrinàde into the meàt ànd refrigeràte for àt leàst 8-12 hours, or up to 24 hours.
- Preheàt your smoker or oven to àpproximàtely 170 degrees F.
- Remove the meàt from the màrinàde ànd dry eàch strip thoroughly by làying on pàper towels. Trànsfer the strips to the grill gràte, jerky ràck, or cooling ràck ànd smoke/cook for 2-3 hours (depending on the thickness of your slices, some thicker pieces càn tàke 4-5 hours). Check often àfter the first hour to be sure your jerky is drying evenly. You mày need to move pieces àround on the gràtes if some àre dying fàster thàn others. You àre looking for jerky thàt is firm ànd still slightly pliàble, but not soft ànd squishy. If you bend your jerky ànd it breàks, you've cooked it à little too long.
- Plàce the finished jerky in à gàllon zip top bàg while it is still wàrm. Don't seàl closed àll the wày. The jerky will steàm in the bàg slightly ànd this step will màke the jerky moist. The jerky will làst 2 weeks in the fridge.
Àdàpted from www.heygrillhey.com