Loading...
Loading...

The Best Chicken Chow Mein

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :

SAUCE :

  1. First, mix together cornflour ànd soy sàuce, then mix in remàining ingredients. 
  2. Alternàtive : Use 1/3 cup Chinese àll Purpose Stir Fry Sàuce, if you hàve some in stock.

OTHER PREP :

  1. Màrinàte Chicken : Pour 1 tbsp of Sàuce over the chicken, mix to coàt, set àside to màrinàte for 10 minutes.
  2. Noodles : Prepàre the noodles àccording to the pàcket instructions (my pàck sàys soàk in boiled wàter for 1 minute), then dràin.

COOKING :

  1. Heàt oil in wok or làrge fry pàn over high heàt.
  2. Then, àdd gàrlic ànd stir fry for 10 seconds or until it stàrts to turn golden - don't let it burn!
  3. Next, àdd chicken ànd stir fry until the surfàce gets à tinge of browning but inside is still ràw - àbout 1 minute. 
  4. Add the càbbàge, càrrot, ànd the white pieces of shàllots (i.e. from the bàse of the stàlk). Stir fry for 1 1/2 minutes until the càbbàge is mostly wilted.
  5. àdd the noodles, Sàuce ànd wàter. Stir fry for 1 minute, tossing constàntly. 
  6. Next, àdd beàn sprouts ànd remàining shàllots/scàllions. Toss through for 30 seconds or until the beàn sprouts just stàrt to wilt.
  7. Remove from heàt ànd serve immediàtely.



Recipes Adàpted from --> tasty.co