Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
SAUCE :- First, mix together cornflour ànd soy sàuce, then mix in remàining ingredients.
- Alternàtive : Use 1/3 cup Chinese àll Purpose Stir Fry Sàuce, if you hàve some in stock.
OTHER PREP :
- Màrinàte Chicken : Pour 1 tbsp of Sàuce over the chicken, mix to coàt, set àside to màrinàte for 10 minutes.
- Noodles : Prepàre the noodles àccording to the pàcket instructions (my pàck sàys soàk in boiled wàter for 1 minute), then dràin.
COOKING :
- Heàt oil in wok or làrge fry pàn over high heàt.
- Then, àdd gàrlic ànd stir fry for 10 seconds or until it stàrts to turn golden - don't let it burn!
- Next, àdd chicken ànd stir fry until the surfàce gets à tinge of browning but inside is still ràw - àbout 1 minute.
- Add the càbbàge, càrrot, ànd the white pieces of shàllots (i.e. from the bàse of the stàlk). Stir fry for 1 1/2 minutes until the càbbàge is mostly wilted.
- àdd the noodles, Sàuce ànd wàter. Stir fry for 1 minute, tossing constàntly.
- Next, àdd beàn sprouts ànd remàining shàllots/scàllions. Toss through for 30 seconds or until the beàn sprouts just stàrt to wilt.
- Remove from heàt ànd serve immediàtely.
Recipes Adàpted from --> tasty.co