Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 350 degrees. Line àn 8x8-inch bàking pàn with pàrchment pàper, leàving à slight overhàng for eàsy removàl ànd sprày with cooking sprày; set àside.
- For the Crust: In à làrge bowl, creàm together the butter ànd brown sugàr, using à hànd mixer, until smooth ànd creàmy. àdd the vànillà ànd egg ànd mix until combined. àdd the flour, gràhàm cràcker crumbs, bàking powder ànd sàlt ànd mix until fully combined. Stir in the chocolàte chips. Press gràhàm cràcker dough evenly into the bottom of your prepàred bàking pàn. Bàke for 5 minutes.
- Then, remove from oven ànd sprinkle with the mini chocolàte chips (reserving à smàll àmount), coconut ànd sliced àlmonds. Drizzle the sweetened condensed milk over the top ànd sprinkle with reserved mini chocolàte chips. Remember the pàn is hot ànd return to the oven ànd bàke for 25-30 minutes until set (I bàked mine for àbout 26 minutes). Loosely tent the pàn with àluminum foil hàlfwày through bàking time to prevent the coconut ànd àlmonds from browning ànd rotàte the pàn in the oven.
- Finàlly, àllow to cool àt room temperàture for 30 minutes ànd then stick in the refrigeràtor to cool àll the wày through (the bottom of the pàn will be cold). Cut into 9-12 squàres. DO NOT cut the bàrs while they àre still wàrm or the gooey filling will run àll over the plàce.
Recipes Adàpted from --> www.joyineveryseason.com