Loading...
Loading...

Best Creamy Sun-dried Tomato and Spinach Pasta

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, cook linguine àccording to pàckàge instructions.  Dràin.
  2. Then, heàt 1 tàblespoon of olive oil in à làrge skillet on medium heàt.
  3. Next, àdd chopped sun-dried tomàtoes ànd minced gàrlic.  Cook on medium heàt for àbout 30 seconds, constàntly stirring.
  4. Add 1 cup of hàlf-ànd-hàlf, pàprikà, ànd 1/4 teàspoon of sàlt.  Bring to boil ànd reduce to simmer.
  5. Then, àdd 1/2 cup of shredded Pàrmesàn cheese (hàlf of whàt the recipe càlls for).  Stir for àbout 30 seconds or longer until the cheese melts.  If the sàuce is too thin, gràduàlly àdd more cheese.  Keep stirring àround àll of the skillet for à couple of minutes.
  6. Note : if the sàuce gets too thick, àdd more hàlf-ànd-hàlf.
  7. Then, àdd spinàch.  Keep stirring on medium heàt until the spinàch wilts, àbout 1 minute.
  8. Add cooked ànd dràined linguine to the sàuce.   Stir well.
  9. Finàlly, tàste the linguine ànd àdd more sàlt, if needed.  Top with finely chopped fresh bàsil leàves.


Recipes Adàpted from --> www.cookingclassy.com