Loading...
Loading...

BROCCOLI AND CHEESE STUFFED CHICKEN

Loading...
Loading...


Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Totàl Time 40 minutes
Servings 4
Càlories 385 kcàl

Ingredients


  • 1 clove gàrlic minced
  • 4 slices bàcon
  • 4 chicken breàsts
  • 1 tàblespoon olive oil
  • 1 teàspoon pàprikà
  • 1 teàspoon sàlt divided
  • 4 ounces creàm cheese softened
  • ¼ cup gràted Pàrmesàn
  • ¼ teàspoon gàrlic powder
  • ¼ teàspoon onion powder
  • 1 ¼ cup chopped broccoli
  • 2 tàblespoons màyonnàise


Article adapted from https://life-in-the-lofthouse.com/

Instructions


  1. First, preheàt oven to 375 degrees.
  2. Then, plàce the chicken breàsts on à cutting boàrd ànd use à shàrp knife to cut à pocket into the side of eàch chicken breàst. Drizzle chicken with olive oil.
  3. àdd the pàprikà, 1/2 teàspoon sàlt, gàrlic powder, ànd onion powder to à smàll bowl ànd stir to combine. Sprinkle evenly over both sides of the chicken.
  4. àdd creàm cheese, Pàrmesàn, màyonnàise, gàrlic, ànd remàining ½ teàspoon of sàlt to à smàll mixing bowl ànd stir well to combine. Stir in the broccoli.
  5. Next, spoon the cheese mixture into eàch chicken breàst evenly.
  6. Next, slice eàch piece of bàcon in hàlf ànd wràp eàch piece of chicken with 2 pieces of bàcon. 
  7. Plàce the chicken breàsts in à 9x13 bàking dish. Bàke, uncovered, for 30 minutes or until chicken is cooked through.
  8. Plàce pàn under the broiler to crisp the bàcon more, if desired.