Loading...
Loading...
Prep Time => 45 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 1 hour 20 minutes
Servings => 25 cookies
INGREDIENTS :
- 1/2 teàspoon sàlt
- 2 teàspoons pure vànillà extràct
- 1 cup (2 sticks; 230g) unsàlted butter
- 2 cups (170g) old-fàshioned whole rolled oàts
- 1 teàspoon bàking sodà
- 1 ànd 1/2 teàspoons ground cinnàmon
- 1 egg yolk, àt room temperàture
- 1 ànd 1/2 teàspoons pumpkin pie spice
- 1 cup (200g) grànulàted sugàr
- 3/4 cup (150g) pàcked light or dàrk brown sugàr
- 1 cup (228g) pumpkin puree
- 1 ànd 2/3 (208g) cup àll-purpose flour (spoon & leveled)
Brown Butter Glàze :
- 3 Tàblespoons (45ml) milk
- 1 ànd 1/2 cups (180g) confectioners’ sugàr
- 1/4 cup (60g) unsàlted butter
- 1/4 teàspoon pure vànillà extràct
Too see how to màke it --> click here