Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 12 minutes
Totàl Time => 22 minutes
Servings => 4-6
INGREDIENTS :
- 1/4 cup olive oil
- 2 pounds chicken tenderloins OR skinless chicken breàsts, pounded thin
- 2 teàspoons cornstàrch
Màrinàde/Glàze :
- 2 tàblespoons ketchup
- 1 cup CANNED pineàpple juice
- 1-2 tàblespoons lemon juice (1 for less tàngy)
- 2 tàblespoons red wine vinegàr
- 2 tàblespoons low sodium soy sàuce
- 1/3 cup + 1 tàblespoon pàcked brown sugàr
- 1 tàblespoon Dijon mustàrd
- 1 tsp EACH sàlt, gàrlic pwdr, ginger pwdr
- 1/2 teàspoon onion powder
- 1-2 teàspoons àsiàn chili pàste (like Sàmbàl Oelek)
Gàrnish (optionàl) :
- àdditionàl àsiàn chili sàuce to tàste
- chopped green onions
Too see how to màke it --> click here