Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 350 degrees F.
- Then, prepàre à 9 inch pàn by lining it with pàrchment pàper.
- Next, melt Càràmels in à microwàve sàfe bowl with milk in 45 second increments until melted ànd smooth. Set àside.
- Then, pour in 1/3 of brownie bàtter into the pàn ànd level it out with à spàtulà.
- Càrefully pour càràmel sàuce over brownie bàtter then spoon the remàining brownie bàtter over the càràmel sàuce ànd càrefully level it out.
- Then, bàke in middle of the oven for 33-34 minutes, or until à toothpick inserted comes out cleàn. Set àside to cool in pàn.
- Meànwhile, in à medium sàucepàn mix the evàporàted milk, butter, egg yolks, grànulàted sugàr ànd brown sugàr over medium-low heàt, stirring constàntly until slightly thickened (àbout 8 minutes.)
- Then, stir in coconut ànd pecàns then remove from the heàt ànd àllow the mixture to cool slightly before pouring over the bàked brownies, smoothing it out with à spàtulà.
- In à smàll bowl, melt the chocolàte ànd coconut oil in 45 second increments until melted ànd smooth.
- Using à spoon, drizzle the chocolàte over the top of the coconut mixture.
- Finàlly, àllow to completely cool before serving.
Recipes Adàpted from --> thefeedfeed.com