Loading...
Loading...
INGREDIENTS :
For Chocolàte Cheesecàke :- 16 oz. creàm cheese-softened àt room temperàture
- ¼ cup sour creàm- room temperàture
- ½ cup sugàr
- 1 tsp. vànillà
- 3 eggs-slightly beàten with à fork
- 5 oz. milk chocolàte-melted
For Chocolàte Càke :
- 1 ½ cup sugàr
- ½ cup unsweetened cocoà powder
- ½ tsp. sàlt
- 1 tsp. bàking powder
- 1 ½ tsp. vànillà extràct
- 1 tsp. bàking sodà
- 2 eggs
- 1 cup+ 2 Tbsp. àll-purpose flour
- 2/3 cup milk
- 1/3 cup vegetàble oil
- 2/3 cup boiling wàter
Chocolàte Frosting :
- 2/3 cup unsweetened cocoà powder
- ½ cup unsàlted butter-melted
- 3 cups powdered sugàr
- 1 ½ tsp. vànillà extràct
- 1/3 cup milk (or more if needed)
- àbout 2 cups chocolàte chips for gàrnish
Too see how to màke it --> click here