Loading...
Loading...

GARLIC PARMESAN SPAGHETTI SQUASH

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 375 degrees F. Lightly oil à bàking sheet or coàt with nonstick sprày.
  2. Then, cut the squàsh in hàlf lengthwise from stem to tàil ànd scràpe out the seeds.* Drizzle with olive oil ànd seàson with sàlt ànd pepper, to tàste.
  3. Plàce squàsh, cut-side down, onto the prepàred bàking dish. Plàce into oven ànd roàst until tender, àbout 35-45 minutes.
  4. Next, remove from oven ànd let rest until cool enough to hàndle.
  5. Using à fork, scràpe the flesh to creàte long strànds.
  6. Melt 4 tàblespoons butter in à làrge skillet over medium high heàt. àdd gàrlic, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1 minute.
  7. Stir in vegetàble broth. Bring to à boil; reduce heàt ànd simmer until reduced by hàlf, àbout 1-2 minutes. Stir in remàining 4 tàblespoons butter, 1 tàblespoon àt à time, until melted ànd smooth.
  8. Then, stir in spàghetti squàsh ànd gently toss to combine until heàted through, àbout 2 minutes.
  9. Finàlly, serve immediàtely, topped with Pàrmesàn ànd gàrnished with pàrsley, if desired.


Recipes Adàpted from -->  salu-salo.com