Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 375 degrees F. Lightly oil à bàking sheet or coàt with nonstick sprày.
- Then, cut the squàsh in hàlf lengthwise from stem to tàil ànd scràpe out the seeds.* Drizzle with olive oil ànd seàson with sàlt ànd pepper, to tàste.
- Plàce squàsh, cut-side down, onto the prepàred bàking dish. Plàce into oven ànd roàst until tender, àbout 35-45 minutes.
- Next, remove from oven ànd let rest until cool enough to hàndle.
- Using à fork, scràpe the flesh to creàte long strànds.
- Melt 4 tàblespoons butter in à làrge skillet over medium high heàt. àdd gàrlic, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1 minute.
- Stir in vegetàble broth. Bring to à boil; reduce heàt ànd simmer until reduced by hàlf, àbout 1-2 minutes. Stir in remàining 4 tàblespoons butter, 1 tàblespoon àt à time, until melted ànd smooth.
- Then, stir in spàghetti squàsh ànd gently toss to combine until heàted through, àbout 2 minutes.
- Finàlly, serve immediàtely, topped with Pàrmesàn ànd gàrnished with pàrsley, if desired.
Recipes Adàpted from --> salu-salo.com