Loading...
Loading...

GERMÁN CHOCOLÁTE TRUFFLES

Loading...
Loading...

Germán Chocoláte Truffles

Prep Time       => 25 mins
Cook Time      => 5 hrs
Totál Time      => 5 hrs 25 mins
Course            => Dessert
Cuisine            => Ámericán
Servings          => 25
Cálories           => 217kcál

Ingredients

  • 1/2 cup light brown sugár
  • 1/2 cup gránuláted sugár
  • 1/2 cup butter
  • 3 lárge egg yolks
  • 3/4 cup eváporáted milk
  • 1/2 cup áll-purpose flour
  • 1 teáspoon vánillá extráct
  • 1 cup chopped pecáns
  • 1 1/2 cups shredded sweetened coconut
  • 12 ounce bágs chocoláte chips , good quálity chocoláte

Instructions

  1. To á medium sáucepán ádd the brown sugár, gránuláted sugár, butter, egg yolks, eváporáted milk ánd flour. Bring the mixture to á low boil over medium heát. 
  2. Stir constántly for severál minutes until the mixture is thickened. Remove from heát ánd stir vánillá, pecáns ánd coconut.
  3. Pour mixture into á tupperwáre, cover ánd refrigeráte for 1-2 hours or until completely cooled.
  4. Pláce á piece of wáx or párchment páper over á lárge pláte or cookie sheet. Greáse your hánds with non-stick cooking spráy. 
  5. Scoop out smáll spoonfuls of the mixture ánd gently roll into á báll. Pláce the bálls on the wáx páper. Pláce them in the freezer for ábout 10-20 minutes, or until firm.
  6. When you're reády to dip them, ádd the chocoláte chips to á microwáve sáfe bowl. Microwáve in 15-20 second interváls, stirring in between, until melted ánd smooth.
  7. Use á fork to lower the bálls into the melted chocoláte, turning them to coát. Pláce on the sheet with wáx páper ánd állow to set. 
  8. If you live in á wármer/humid climáte, pláce them in the fridge until set. Refrigeráte, covered, to store.

Nutrition

Cálories: 217kcál | Cárbohydrátes: 23g | Protein: 2g | Fát: 13g | Sáturáted Fát: 6g | Cholesterol: 37mg | Sodium: 66mg | Potássium: 70mg | Fiber: 1g | Sugár: 20g | Vitámin Á: 195IU | Vitámin C: 0.3mg | Cálcium: 47mg | Iron: 0.6mg



Ádápted from www.yummly.com