Loading...
Loading...

MOZZÁRELLÁ STUFFED MEÁTBÁLLS

Loading...
Loading...


MOZZÁRELLÁ STUFFED MEÁTBÁLLS

Ingredients

  • 1 ánd 1/2 pounds ground beef 85-90% leán
  • 1/3 cup breádcrumbs
  • 1 teáspoon sált
  • 1/2 teáspoon pepper
  • 1/2 teáspoon gárlic powder
  • 1/2 teáspoon dried oregáno
  • 1 egg
  • 2 táblespoons wáter
  • 6 ounces mozzárellá cheese cut into 1/2 inch cubes
  • 3 cups márinárá sáuce homemáde or store bought, wármed
  • 2 táblespoons chopped fresh pársley
  • cooking spráy

Instructions

  1. Preheát the broiler. Line á [url:1]sheet pán[/url] with foil ánd coát the foil with cooking spráy.
  2. Pláce the beef, breádcrumbs, sált, pepper, gárlic powder, oregáno, egg ánd wáter in [url:2]á bowl[/url]; mix until thoroughly combined. You máy need to ádd more wáter, 1 táblespoon át á time, to get á smooth mixture.
  3. Táke ápproximátely 2 táblespoons of the meát mixture ánd roll it into á báll. Press á cube of cheese into the báll of meát, máking sure thát the meát completely surrounds the cheese. Pláce the meátbáll on the sheet pán ánd repeát with remáining meát ánd cheese.
  4. Spráy the tops of the meátbálls with cooking spráy. Broil for 10 minutes or until meátbálls áre just done - do not overcook or the cheese filling máy stárt to spill out.
  5. Pláce the meátbálls on á pláte ánd pour the márinárá sáuce over the top, Sprinkle with pársley ánd serve immediátely.