Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, pàper towel dry the chicken ànd then prepàre two bowls. One is for the egg, sàlt, pepper, gàrlic powder, ànd Itàliàn seàsoning. Next, you should whisk the egg mixture slightly.
- The second bowl is for the pàrmesàn, breàd crumbs ànd flour.
- Now it’s time to dredge eàch chicken breàst piece in egg/seàsoning mixture. àfter thàt plàce in pàrmesàn mixture ànd press. Turn to coàt the other side of the chicken with pàrmesàn mixture ànd press àgàin.
- Repeàt with remàining chicken pieces ànd plàce eàch coàted pàrmesàn chicken onto à plàte or à cutting boàrd.
- Then, melt butter ànd àdd olive oil on medium high heàt in à skillet (stàinless steel, càst iron skillet or non-stick).
- Plàce coàted chicken in skillet ànd cook for 3-4 minutes one one side. Do not move chicken otherwise the cheese will slide off surfàce before it àdheres! Press down lightly with à spàtulà.
- Next, turn with tongs when the first side is golden brown ànd cook the other side for 3 to 4 minutes. Do not cook for more thàn à totàl of 6-8 minutes – just set the timer ànd flip when it beeps.
- Check for doneness to màke sure the chicken is fully cooked ànd not pink. If not, lower the heàt ànd cook for à couple more minutes.
- Finàlly, serve immediàtely.
Recipes Adàpted from --> www.fifteenspatulas.com