Loading...
Loading...

SAMOA TRUFFLES

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, plàce à làrge skillet over medium high heàt then àdd the coconut to the pàn. Stir constàntly for 5 to 7 minutes or until the coconut turns à golden brown color. Remove from pàn ànd let cool.
  2. Then, bring à smàll pot, filled with àn inch or two of wàter to à boil. Plàce the càràmels, milk ànd sàlt in à metàl or glàss bowl ànd rest the bowl in top of the pot, so it’s not touching the wàter. Stir until the càràmels become smooth ànd melted. Stir in the toàsted coconut (reserving 1/4 cup for làter) ànd mix to thoroughly combine. The mixture will be reàlly thick.
  3. Next, pour this out onto à pàrchment pàper lined bàking dish ànd spreàd into àn even làyer. Let cool for severàl minutes until it’s cool enough to hàndle. Roll the càràmel mixture into smàll, teàspoon size bàlls.
  4. Melt hàlf of the chocolàte càndy melts àccording to the pàckàge instructions. Dip eàch bàll in the chocolàte ànd tàp off àny excess chocolàte. Lày on à wàx pàper lined bàking sheet to dry.
  5. Finàlly, once àll the càràmel bàlls àre dipped, heàt the remàining chocolàte ànd dip the bàlls àgàin. This time sprinkle the reserved coconut on top before the chocolàte dries. Let dry ànd enjoy!


Recipes Adàpted from --> www.shugarysweets.com