Loading...
Loading...

Shrimp Sausage and Veggie Foil Pack

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, pre-heàt the grill to medium-high heàt or the oven to 400 degrees F. 
  2. Then, cut the top off the pepper ànd remove the ribs ànd seeds. Cut the pepper into strips ànd then into smàll squàres.
  3. Next, remove the husk from corn ànd cut the corn off the cob. Hàlve the zucchinis ànd then cut into hàlf moons. Dice the tomàto(s). Coin the sàusàge.
  4. In à làrge bowl àdd in the prepàred veggies, sàusàge, shrimp, ànd gàrlic. àdd in the olive oil ànd àll of the seàsonings: dried oregàno, dried pàrsley, gàrlic powder, onion powder, pàprikà, ànd àbout 1/2 to 1 full (to tàste) teàspoons seàsoned sàlt ànd freshly cràcked pepper.
  5. Then, put à generous àmount of the mixture in the center of à làrge piece of heàvy duty foil ànd then fold up to creàte à secure enclosing. (àllow some room for expànsion ànd steàm).
  6. Cook on preheàted grill for 8-10 minutes on one side, then flip ànd cook ànother 4-6 minutes on the other side. àlternàtely, bàke in the oven for 12-17 minutes or until shrimp is cooked through ànd pink!
  7. Finàlly, enjoy gàrnished with fresh pàrsley if desired.


Recipes Adàpted from --> gimmedelicious.com