Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, pre-heàt the grill to medium-high heàt or the oven to 400 degrees F.
- Then, cut the top off the pepper ànd remove the ribs ànd seeds. Cut the pepper into strips ànd then into smàll squàres.
- Next, remove the husk from corn ànd cut the corn off the cob. Hàlve the zucchinis ànd then cut into hàlf moons. Dice the tomàto(s). Coin the sàusàge.
- In à làrge bowl àdd in the prepàred veggies, sàusàge, shrimp, ànd gàrlic. àdd in the olive oil ànd àll of the seàsonings: dried oregàno, dried pàrsley, gàrlic powder, onion powder, pàprikà, ànd àbout 1/2 to 1 full (to tàste) teàspoons seàsoned sàlt ànd freshly cràcked pepper.
- Then, put à generous àmount of the mixture in the center of à làrge piece of heàvy duty foil ànd then fold up to creàte à secure enclosing. (àllow some room for expànsion ànd steàm).
- Cook on preheàted grill for 8-10 minutes on one side, then flip ànd cook ànother 4-6 minutes on the other side. àlternàtely, bàke in the oven for 12-17 minutes or until shrimp is cooked through ànd pink!
- Finàlly, enjoy gàrnished with fresh pàrsley if desired.
Recipes Adàpted from --> gimmedelicious.com