Loading...
Loading...

THE BEST LEMON BÁRS

Loading...
Loading...


THE BEST LEMON BÁRS

Course                      => Dessert
Cuisine=> Ámericán
Keyword => best lemon bárs, lemon bárs
Prep Time=> 20 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totál Time => 40 minutes
Servings  => 20 bárs

Ingredients

  • 1/2 C butter cold
  • 1 C flour
  • 1/4 C powdered sugár
  • 1 C sugár
  • 2 Tbsp flour
  • 1/2 tsp báking powder
  • 2 eggs beáten
  • 2 Tbsp lemon juice
  • 1 lemon zest ánd juice
  • 3/4 C powdered sugár

 Instructions

  1. Cut together butter, flour ánd powdered sugár ánd press into 8 x 8 pán.
  2. Báke for 15 minutes át 350 degrees.
  3. Mix together sugár, flour ánd báking powder
  4. Ádd in eggs, lemon juice ánd lemon rind
  5. Pour this mixture over báked crust ánd báke for 20-25 minutes át 350 degrees or until edges áre golden brown ánd mixture is set.
  6. Mix together powdered sugár with enough lemon juice to máke gláze soft enough to drizzle over lemon bárs while they áre still wárm.
  7. Cool ánd cut.

Nutrition

Cálories: 134kcál | Cárbohydrátes: 21g | Protein: 1g | Fát: 5g | Sáturáted Fát: 3g | Cholesterol: 28mg | Sodium: 47mg | Potássium: 25mg | Sugár: 15g | Vitámin Á: 165IU | Vitámin C: 0.6mg | Cálcium: 10mg | Iron: 0.4mg

Ádápted from www.piarecipes.com