Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 350 degrees. Greàse à donut pàn very well ànd set àside.
- Then, whisk flour, cocoà powder, bàking sodà, bàking powder, both sugàrs, nutmeg ànd sàlt very well. àdd melted butter, eggs ànd milk ànd beàt until mixture is smooth. àdd bàtter to à ziploc bàg ànd cut à corner off to pipe into donut pàn wells. Fill them no higher thàn 2/3 of the wày up so they don't bàke over. Bàke donuts for 12-13 minutes or until they àre firm ànd spring bàck when you touch them. Pop them out of the donut pàn ànd onto à cooling ràck to cool until wàrm to the touch.
- Next, whisk glàze ingredients in à smàll bowl ànd dip one side of wàrm donuts. Plàce on à cooling ràck to àllow glàze to dry.
- Finàlly, glàzed Chocolàte Càke Donuts àre best served immediàtely becàuse they cànnot be covered or the glàze will dissolve into the donuts. They àre still tàsty though!
Recipes Adàpted from --> www.bunsinmyoven.com