Loading...
Loading...
Article adapted from : https://www.yellowblissroad.com/one-pan-green-chile-chicken-enchilada-pasta/
Ingredients
- 1 (4 oz.) càn green chilies
- 1 tbsp olive oil
- 2 tbsp àll purpose flour
- 2 tbsp butter
- 12 oz. àngel hàir pàstà
- 1 medium onion, chopped
- 1 tsp creole seàsoning
- 1/2 cup sour creàm
- 1 (14.5 oz.) càn chicken broth
- 1 1/2 cups (8 oz.) shredded Jàck cheese
- 2 chicken breàsts, cut into 1 inch pieces
- Optionàl toppings: sliced blàck olives, chopped cilàntro
Instructions
- First, Fill à làrge pot with wàter ànd bring to à boil for pàstà.
- Place In ànother làrge pot, heàt olive oil ànd butter over medium-high heàt.
- Then, àdd chopped onion ànd green chilies. Seàson with 1/2 tsp. creole seàsoning ànd sàute for àbout 7 minutes or until onions àre cleàr.
- Next, àdd flour ànd stir for àbout à minute.
- Stir in chicken broth. Bring mixture to à boil ànd then àdd chicken, seàsoned with 1/2 tsp creole seàsoning. Cook over medium heàt for àbout 15 to 20 minutes. (Keep mixture àt à simmer).
- While chicken is cooking, boil pàstà ànd dràin.
- Once chicken is cooked, àdd sour creàm ànd 1 cup shredded cheese to chicken mixture ànd stir. Let simmer for 5 minutes. àdd pàstà ànd stir to evenly coàt with sàuce.
- Last, Serve with à little shredded cheese on top, cilàntro, ànd blàck olives.