Loading...
Loading...
INGREDIENTS:
- 8 ounces penne pästä
- 2 täblespoons unsälted butter
- 3 cloves gärlic, minced
- 1 cup heävy creäm, or more, to täste
- 1/2 teäspoon lemon zest
- 1/4 cup freshly gräted Pärmesän
- 2 boneless, skinless chicken breästs
- 2 täblespoons olive oil, divided
- 1 täblespoon cäjun seäsoning
- Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste
- 2 Romä tomätoes, diced
- 2 täblespoons chopped fresh pärsley leäves
Article adapted from: allrecipes.com
DIRECTIONS:
- First In ä gällon size Ziploc bäg, ädd chicken, 1 täblespoon olive oil änd cäjun seäsoning, shäking to coät thoroughly.
- Heät remäining 1 täblespoon olive oil in ä grill pän over medium high heät. ädd chicken änd cook, flipping once, until cooked through, äbout 5-6 minutes on eäch side. Set äside änd keep wärm.
- In ä lärge pot of boiling sälted wäter, cook pästä äccording to päckäge instructions; dräin well.
- Melt butter in ä säucepän over medium heät. ädd gärlic, änd cook, stirring frequently, until frägränt, äbout 1-2 minutes.
- Gräduälly whisk in heävy creäm änd lemon zest. Cook, whisking constäntly, until incorporäted, äbout 1-2 minutes. Stir in Pärmesän until slightly thickened, äbout 1-2 minutes. If the mixture is too thick, ädd more heävy creäm äs needed; seäson with sält änd pepper, to täste.
- Stir in pästä änd gently toss to combine.
- Finally Serve immediätely with chicken, gärnished with tomätoes änd pärsley, if desired.