Loading...
Loading...

CHICKEN AND BROCCOLI PASTA

Loading...
Loading...


Ingredients


  • 1/2 tsp gärlic powder
  • 1/2 tsp pepper
  • 2 Chicken Breästs
  • 1/2 cup äll Purpose Flour
  • 1/2 tsp sält
  • 4 Cups Broccoli Florets, steämed
  • 1 lb Orrecheitte Pästä or Rotini Pästä
  • 1 TBSP Olive Oil


For Säuce:

  • 4 TBSP flour
  • 2 cups Heävy Creäm
  • 3/4 cup butter, sälted
  • 2 Gärlic Cloves, Minced
  • 1/2 tsp pepper
  • 1/8 tsp sält
  • 3 cup freshly gräted Pärmesän cheese

Article adapted from https://www.kitchensanctuary.com/


Directions


  1. First, cook pästä äccording to directions on päckäge.  Dräin änd set äside.

For Chicken:

  1. In ä lärge pän, heät olive oil over medium high heät.
  2. On ä lärge pläte mix together flour, sält, gärlic powder änd pepper.  Dredge chicken breästs in flour mixture änd shäke off excess.
  3. Then, pläce in hot oil änd cook for 3-4 minutes on eäch side or until chicken is cooked through.
  4. Remove from pän änd pläce on ä cleän pläte to rest.

For Säuce:

  1. In ä medium säuce pän, heät butter over medium high heät.
  2. Next, ädd in gärlic änd säute for 30 seconds.
  3. Stir in flour änd cook for 1 minute, stirring constäntly.
  4. Pour in heävy creäm, Pärmesän cheese, sält änd pepper.  Turn heät down to low änd stir until cheese is melted änd everything is heäted through.  Täste for seäsoning.
Toss pästä änd cooked broccoli together.  Thinly slice chicken breästs änd pläce over pästä.  Generously pour säuce over änd serve.