Loading...
Loading...
Ingredients
- 1/2 tsp gärlic powder
- 1/2 tsp pepper
- 2 Chicken Breästs
- 1/2 cup äll Purpose Flour
- 1/2 tsp sält
- 4 Cups Broccoli Florets, steämed
- 1 lb Orrecheitte Pästä or Rotini Pästä
- 1 TBSP Olive Oil
For Säuce:
- 4 TBSP flour
- 2 cups Heävy Creäm
- 3/4 cup butter, sälted
- 2 Gärlic Cloves, Minced
- 1/2 tsp pepper
- 1/8 tsp sält
- 3 cup freshly gräted Pärmesän cheese
Article adapted from https://www.kitchensanctuary.com/
Directions
- First, cook pästä äccording to directions on päckäge. Dräin änd set äside.
For Chicken:
- In ä lärge pän, heät olive oil over medium high heät.
- On ä lärge pläte mix together flour, sält, gärlic powder änd pepper. Dredge chicken breästs in flour mixture änd shäke off excess.
- Then, pläce in hot oil änd cook for 3-4 minutes on eäch side or until chicken is cooked through.
- Remove from pän änd pläce on ä cleän pläte to rest.
For Säuce:
- In ä medium säuce pän, heät butter over medium high heät.
- Next, ädd in gärlic änd säute for 30 seconds.
- Stir in flour änd cook for 1 minute, stirring constäntly.
- Pour in heävy creäm, Pärmesän cheese, sält änd pepper. Turn heät down to low änd stir until cheese is melted änd everything is heäted through. Täste for seäsoning.