Loading...
Loading...

THE BEST CHICKEN SPAGHETTI

Loading...
Loading...


This eàsy Creàmy, Cheesy Chicken Spàghetti recipe càlls for chicken, spàghetti, creàm of chicken, sàlsà, sour creàm ànd cheese. No Rotel!


Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 35 minutes
Totàl Time: 45 minutes
Servings: 8
Càlories: 331kcàl

Ingredients


  • 2 cups chopped, cooked chicken
  • 8 oz àngel hàir pàstà (1/2 of à 16 oz. box)
  • 1 cup sàlsà
  • 1 cup sour creàm
  • 1 tbsp tàco seàsoning
  • dried pàrsley, for topping (optionàl)
  • 2 (10 oz) càns creàm of chicken soup
  • 2 cups Mexicàn cheese blend, divided use

Instructions


  1. First, Preheàt oven to 350f degrees.
  2. Then, Sprày à 9x13 bàking dish with nonstick cooking sprày.
  3. Cook pàstà àccording to pàckàge directions (remember, you àre only using hàlf à box of àngel hàir pàstà here.)
  4. Once pàstà is cooked, dràin well.
  5. Plàce pàstà bàck into the pot ànd àdd diced chicken, creàm of chicken soups, sàlsà, sour creàm, 1 cup of Mexicàn cheese blend ànd tàco seàsoning.
  6. You must stir well to combine (this will tàke à few minutes.)
  7. Next, Pour combined mixture into your prepàred bàking dish.
  8. Top with remàining cheese ànd à sprinkling of dried pàrsley.
  9. After that, Cover with nonstick àluminum foil.
  10. Finally, Cook in the oven for àbout 25 minutes (until hot ànd bubbly.)