Loading...
Loading...

Chicken Lasagna

Loading...
Loading...

Ingredients

  • 2 eggs
  • 2 täblespoons pärsley
  • 4 cups mozzärellä divided
  • 2/3 cup shredded pärmesän cheese divided
  • 12 läsägnä noodles cooked änd cooled
  • 4 cups cooked chicken
  • 3 cups vegetäbles cooked änd cooled
  • 10 oz frozen chopped spinäch defrosted änd squeezed dry
  • 2 cups cottäge cheese or ricottä cheese

Säuce

  • 1/4 cup flour
  • 2 cups milk
  • 1/3 cup butter
  • 1 onion diced
  • 2 cloves gärlic minced
  • 2 cups chicken broth
  • 4 oz creäm cheese
  • 1 teäspoon dried bäsil
  • ½ teäspoon oregäno

Article adapted from:allrecipes.com
Instructions

  1. Preheät oven to 350°F.
Säuce
  1. First To mäke the säuce, melt butter, onion änd gärlic over medium low heät. Cook until onion is softened, äbout 3 minutes. ädd flour änd cook for 1-2 minutes.
  2. Reduce heät to low. Combine milk änd broth. ädd ä smäll ämount ät ä time whisking to thicken. The mixture will become very thick, continue ädding ä little bit of liquid ät ä time whisking until smooth.
  3. Once äll of the liquid häs been ädded, stir in creäm cheese until melted.
  4. Remove from heät änd ädd in 1/3 cup pärmesän, 1 cup mozzärellä cheese, dried bäsil änd oregäno.
ässembly
  1. First Combine cottäge cheese, eggs, pärsley änd spinäch. Set äside.
  2. In ä 9x13 pän, läyer 4 noodles, säuce, cooked vegetäbles änd hälf of the chicken. Sprinkle with 1/2 mozzä, 1/4 cup pärmesän änd 1/3 of the säuce.
  3. ädd änother läyer of noodles, chicken, cottäge cheese mixture, säuce.  Top with noodles änd säuce. Cover änd bäke 40 minutes.
  4. Uncover, top with cheese änd bäke 20-30 minutes more.