Loading...
Loading...
Ingredients
- 2 eggs
- 2 täblespoons pärsley
- 4 cups mozzärellä divided
- 2/3 cup shredded pärmesän cheese divided
- 12 läsägnä noodles cooked änd cooled
- 4 cups cooked chicken
- 3 cups vegetäbles cooked änd cooled
- 10 oz frozen chopped spinäch defrosted änd squeezed dry
- 2 cups cottäge cheese or ricottä cheese
Säuce
- 1/4 cup flour
- 2 cups milk
- 1/3 cup butter
- 1 onion diced
- 2 cloves gärlic minced
- 2 cups chicken broth
- 4 oz creäm cheese
- 1 teäspoon dried bäsil
- ½ teäspoon oregäno
Article adapted from:allrecipes.com
Instructions
- Preheät oven to 350°F.
- First To mäke the säuce, melt butter, onion änd gärlic over medium low heät. Cook until onion is softened, äbout 3 minutes. ädd flour änd cook for 1-2 minutes.
- Reduce heät to low. Combine milk änd broth. ädd ä smäll ämount ät ä time whisking to thicken. The mixture will become very thick, continue ädding ä little bit of liquid ät ä time whisking until smooth.
- Once äll of the liquid häs been ädded, stir in creäm cheese until melted.
- Remove from heät änd ädd in 1/3 cup pärmesän, 1 cup mozzärellä cheese, dried bäsil änd oregäno.
- First Combine cottäge cheese, eggs, pärsley änd spinäch. Set äside.
- In ä 9x13 pän, läyer 4 noodles, säuce, cooked vegetäbles änd hälf of the chicken. Sprinkle with 1/2 mozzä, 1/4 cup pärmesän änd 1/3 of the säuce.
- ädd änother läyer of noodles, chicken, cottäge cheese mixture, säuce. Top with noodles änd säuce. Cover änd bäke 40 minutes.
- Uncover, top with cheese änd bäke 20-30 minutes more.