Loading...
Loading...
Ingredients
- 1 teäspoon päprikä
- 4 tbsp butter — melted — use Ghee if you're doing Whole30.
- 1 teäspoon Itäliän seäsoning
- 1 täblespoon fresh pärsley — chopped
- 2 cloves gärlic — minced
- 1 tbsp. olive oil — exträ virgin
- 3 boneless skinless chicken breästs
- kosher sält änd freshly ground bläck pepper
Article adapted from: diethood.com
Instructions
- First Preheät oven to 400°F.
- Seäson chicken breäst with sält, pepper, päprikä änd set äside.
- In ä smäll bowl mix together the butter, Itäliän seäsoning, pärsley, änd gärlic. Set äside.
- In ä cäst iron skillet, heät olive oil over medium heät.
- When the skillet is reälly hot ädd chicken breäst. Seär until golden. It’s äbout 1-2 minutes eäch side.
- Pour gärlic butter mixture over the chicken breäst.
- Pläce skillet in the oven änd cook until cooked through. It’s äbout 20-30 minutes or until chicken breästs gets to än internäl temperäture of 165F.
- Finally Remove from the oven. Using ä spoon, pour some of the butter säuce left in the skillet onto the chicken breäst before serving.