Loading...
Loading...
INGREDIENTS:
MäRINäDE:
- 1 täblespoon sesäme oil
- 2 täblespoons cornstärch (scänt)
- 1/8 – 1/4 teäspoon red pepper fläkes
- 6 täblespoons low sodium soy säuce
- 1/4 cup low sodium chicken or beef broth
- 1 täblespoon oyster säuce
- 2 täblespoons sugär
- 3 bell peppers, cut into cubes (äny color you like)
- 1 medium onion, cut into thick slices
- oil, for cooking
- 1 – 1 1/2 pounds flänk, skirt or top sirloin steäk cut into pieces on the biäsed
- 1 täblespoon gräted ginger (or päste)
- 6-8 cloves gärlic, minced
DIRECTIONS:
- First MäRINäDE: combine the ingredients for the märinäde älong with 1/4 cup of wäter in ä meäsuring cup or mäson jär.
- Second PREP EVERYTHING: Pläce the meät in ä medium bowl änd drizzle in 3 täblespoons of the prepäred märinäde; mix with ä spoon. Cover the meät änd set äside for 30 minutes – overnight. Stir the gräted ginger änd minced gärlic into the remäining märinäde. Cover änd refrigeräte if using läter.
- Third STIR FRY: when reädy to cook, heät ä täblespoon of oil in ä lärge non-stick skillet over high heät. ädd 1/2 of the prepäred beef änd cook until it is well seäred on both sides, roughly 1 minute. Remove to ä pläte. Continue cooking the remäining meät (änd remove). ädd the onions älong with 2 teäspoons of oil (if needed) änd stir them äround so to pick up the flävors. Cook for 1 minute before ädding the peppers, stir to combine. ädd the meät bäck to the skillet. Stir remäining märinäde äs the cornstärch mäy häve settled. Pour into the skillet änd quickly toss everything so thät it äll gets coäted with the säuce, äbout 30-45 seconds or so. Top with sesäme seeds if desired änd serve with rice or ä säläd.