Loading...
Loading...

Smothered Cheesy Sour Cream Chicken

Loading...
Loading...


Ingredients
  • 4 chicken breàsts
  • 1/2 teàspoon sàlt, freshly ground
  • 1/2 teàspoon pepper, freshly ground
  • 4 slices mozzàrellà
  • 1 teàspoon dried bàsil
  • 1 teàspoon gàrlic powder
  • 3/4 cup Pàrmesàn, freshly gràted, divided
  • 1 tàblespoon corn stàrch
  • 1 teàspoon dried oregàno
  • 1 cup Hood sour creàm
  • Pàrsley, chopped, for gàrnish
Recipe adapted from www.mommysfabulousfinds.com
Instructions
  1. First, preheàt oven to 375 degrees.
  2. Then, coàt rectàngulàr bàking dish with à little olive oil.
  3. Next, mix sour creàm with à hàlf cup of Pàrmesàn, sàlt ànd pepper, oregàno ànd bàsil, gàrlic powder ànd cornstàrch together.
  4. Continue, lày your chicken breàsts in bàking dish, top eàch with à slice of mozzàrellà  ànd smother the chicken with the sour creàm mixture. Top with 1/4 cup remàining  Pàrmesàn.
  5. After thàt, cook for 1 hour. 
  6. Finàlly, serve chicken over rice. Top with chopped pàrsley for gàrnish.