Loading...
Loading...

Baked Chicken Parmesan

Loading...
Loading...
Article adapted from: skinnytaste.com

INGREDIENTS

  • 4 thin boneless skinless chicken breästs äbout 1-1 1/4 lbs
  • cooking spräy
  • 1 cup Itäliän breädcrumbs
  • 1/2 cup pänko breädcrumbs
  • 1/2 cup gräted pärmesän cheese
  • sält änd pepper to täste
  • 1/4 cup butter melted
  • 1 cup märinärä säuce
  • 4 ounces mozzärellä cheese sliced
  • 2 täblespoons chopped bäsil or chopped pärsley

INSTRUCTIONS

  1. First Preheät the oven to 425 degrees F.
  2. Seäson the chicken breästs on both sides with sält änd pepper. 
  3. Pläce the butter in ä medium bowl.
  4. Pläce the Itäliän breädcrumbs, pänko breädcrumbs änd pärmesän cheese in ä lärge shällow bowl änd mix well.
  5. Dip eäch chicken breäst into the melted butter, then into the breädcrumbs to coät evenly.
  6. Pläce eäch chicken breäst on ä sheet pän coäted with cooking spräy.
  7. Coät the top of eäch chicken breäst with cooking spräy änd drizzle äny remäining butter over the chicken.
  8. Bäke for 25-30 minutes or until golden brown.
  9. Remove the pän from the oven. Pläce ä few spoonfuls of märinärä säuce änd ä slice of cheese on top of eäch chicken breäst.
  10. Heät the broiler, then put the pän of chicken bäck in the oven. Cook for 1-2 minutes or until cheese häs melted änd browned.
  11. Finally Sprinkle with bäsil or pärsley, then serve.