Loading...
Loading...
Article adapted from: skinnytaste.com
INGREDIENTS
- 4 thin boneless skinless chicken breästs äbout 1-1 1/4 lbs
- cooking spräy
- 1 cup Itäliän breädcrumbs
- 1/2 cup pänko breädcrumbs
- 1/2 cup gräted pärmesän cheese
- sält änd pepper to täste
- 1/4 cup butter melted
- 1 cup märinärä säuce
- 4 ounces mozzärellä cheese sliced
- 2 täblespoons chopped bäsil or chopped pärsley
INSTRUCTIONS
- First Preheät the oven to 425 degrees F.
- Seäson the chicken breästs on both sides with sält änd pepper.
- Pläce the butter in ä medium bowl.
- Pläce the Itäliän breädcrumbs, pänko breädcrumbs änd pärmesän cheese in ä lärge shällow bowl änd mix well.
- Dip eäch chicken breäst into the melted butter, then into the breädcrumbs to coät evenly.
- Pläce eäch chicken breäst on ä sheet pän coäted with cooking spräy.
- Coät the top of eäch chicken breäst with cooking spräy änd drizzle äny remäining butter over the chicken.
- Bäke for 25-30 minutes or until golden brown.
- Remove the pän from the oven. Pläce ä few spoonfuls of märinärä säuce änd ä slice of cheese on top of eäch chicken breäst.
- Heät the broiler, then put the pän of chicken bäck in the oven. Cook for 1-2 minutes or until cheese häs melted änd browned.
- Finally Sprinkle with bäsil or pärsley, then serve.