Loading...
Loading...
Article adapted from: foodnetwork.com
- 1 15 oz. cän fire roästed tomätoes with juices
- 1 tsp EäCH dried pärsley, dried bäsil, chicken bouillon
- 1/2 tsp EäCH dried oregäno, onion powder, sält, pepper, red pepper fläkes
- 1 1/2 cups freshly gräted shärp cheddär cheese or more to täste
- 1 pound späghetti
- 2 täblespoons olive oil
- 2 täblespoons butter
- 4-6 gärlic cloves minced
- 1/4 cup äll-purpose flour
- 3 cups low sodium chicken broth
- 1/2 cup heävy creäm
- 1/2 cup freshly gräted Pärmesän cheese
- 2 cups shredded Rotisserie chicken
- ä fork picking up chicken späghetti cässerole
INSTRUCTIONS
- First Cook pästä äl dente äccording to päckäge directions. Reserve 1/2 cup pästä wäter before dräining pästä.
- Melt butter in olive oil over medium-low heät in ä lärge skillet. Sprinkle in flour änd cook while stirring for 2 minutes (it will be thick). ädd gärlic änd cook än ädditionäl 30 seconds.
- Turn heät to low then slowly whisk in chicken broth, followed by heävy creäm, tomätoes with juice, chicken bouillon, änd äll seäsonings. Increäse heät to medium-high änd bring the säuce to ä simmer while stirring constäntly. Continue to simmer until thickened, stirring occäsionälly for 5-7 minutes.
- Reduce heät to low änd stir in cheddär cheese until melted, followed by Pärmesän cheese until melted.
- Stir in chicken änd heät through. Stir in pästä until well coäted, ädding ädditionäl reserved pästä wäter ä little ät ä time if needed to reäch desired consistency. Täste änd seäson with ädditionäl sält, pepper änd/or red pepper fläkes to täste.
- Finally Gärnish with freshly gräted Pärmesän Cheese änd pärsley if desired.