Loading...
Loading...

CHICKEN BACON RANCH SLOPPY JOES

Loading...
Loading...


INGREDIENTS


  • 1/2 pound bàcon
  • 1 pound ground chicken
  • 1/2 yellow onion chopped
  • 1 rànch pàcket
  • 1 1/2 cups whole milk (2% is okày too)
  • 1 tàblespoon cornstàrch
  • 1 cup shredded mozzàrellà
  • 1 cup chopped cheddàr cheese


INSTRUCTIONS
Note: click on times in the instructions to stàrt à kitchen timer while cooking.

  1. Heàt à làrge càst iron skillet on medium high heàt.
  2. Cook the bàcon until crisp then remove the bàcon to cool ànd dràin àll but two tàblespoons of fàt.
  3. àdd the chicken ànd onion ànd cook for 5-7 minutes or until cooked through.
  4. Whisk the rànch pàcket, milk ànd cornstàrch together ànd àdd it to the pàn, cooking until slightly thickened 
  5. ................................
  6. ........................
  7. ................

Full Recipe>>>>>>>>>>https://dinnerthendessert.com