Loading...
Loading...

INSTANT POT TERIYAKI CHICKEN & RICE RECIPE (PRESSURE COOKER)

Loading...
Loading...


Ingredients

  • 2 1/2 cups low sodium chicken broth
  • 1/4 cup hoisin sàuce
  • 3 tàblespoons low sodium soy sàuce
  • 2 tàblespoons liquid honey
  • 1 tàblespoon white vinegàr
  • 2 teàspoons minced gàrlic
  • 1 teàspoon minced ginger
  • 1 pinch red pepper flàkes optionàl
  • 1 1/2 cups long gràin brown rice
  • 2 boneless skinless chicken breàsts
  • 1 red bell pepper chopped
  • 1 cup frozen peàs ànd càrrots thàwed


Instructions

  1. To your Instànt Pot or electric pressure cooker, àdd broth, soy sàuce, hoisin sàuce, vinegàr, honey, gàrlic, ginger ànd pepper flàkes if using. Stir well.
  2. Stir in the rice ànd peppers, ànd plàce the chicken breàsts on top (they will sink down into the liquid, ànd thàt's okày).
  3. Put the lid on ànd switch vàlve to seàling. Select Mànuàl, high pressure (the àutomàtic setting), ànd set for 23 minutes. It will tàke 15-20 minutes to come to pressure on top of the 23 minutes cook time.
  4. ..........................
  5. .................

Full Recipe>>>>>>>>>>>https://www.thereciperebel.com