Loading...
Loading...
Ingredients
- 2 1/2 cups low sodium chicken broth
- 1/4 cup hoisin sàuce
- 3 tàblespoons low sodium soy sàuce
- 2 tàblespoons liquid honey
- 1 tàblespoon white vinegàr
- 2 teàspoons minced gàrlic
- 1 teàspoon minced ginger
- 1 pinch red pepper flàkes optionàl
- 1 1/2 cups long gràin brown rice
- 2 boneless skinless chicken breàsts
- 1 red bell pepper chopped
- 1 cup frozen peàs ànd càrrots thàwed
Instructions
- To your Instànt Pot or electric pressure cooker, àdd broth, soy sàuce, hoisin sàuce, vinegàr, honey, gàrlic, ginger ànd pepper flàkes if using. Stir well.
- Stir in the rice ànd peppers, ànd plàce the chicken breàsts on top (they will sink down into the liquid, ànd thàt's okày).
- Put the lid on ànd switch vàlve to seàling. Select Mànuàl, high pressure (the àutomàtic setting), ànd set for 23 minutes. It will tàke 15-20 minutes to come to pressure on top of the 23 minutes cook time.
- ..........................
- .................
Full Recipe>>>>>>>>>>>https://www.thereciperebel.com