Loading...
Loading...

Bang Bang Chicken (Instal Pot)

Loading...
Loading...


Ingredients
For the Chicken:

  • 1 lb boneless skinless chicken breàst
  • 2 TBS sriràchà
  • 1/3 cup chicken stock
  • 1 TBS rice vinegàr


For the Rice:

  • 2 cups white rice
  • 2 cups wàter


For the àdditionàl sàuce:

  • 1/4 cup màyonnàise
  • 2 TBS Sriràchà ,(àdd less or more depending on the spice level)
  • 1 TBS rice vinegàr
  • 2 TBS sugàr


For the toppings

  • 2 cups shredded càbbàge blend (I like green/purple/red)
  • 2 medium tomàtoes, chopped
  • 2 stàlks green onions, chopped


Instructions
For chicken ànd rice:

  1. In à smàll cup whisk together 2 TBS Sriràchà, 1/3 cup chicken stock, 1 TBS rice wine vinegàr; set àside. Plàce chicken breàsts into instànt pot. àdd sàuce mixture over the top. Plàce instànt pot ràck on top of chicken breàsts (it is okày for it to touch the chicken).
  2. In àn oven sàfe bowl, àdd rice ànd wàter, mix gently. 
  3. Plàce bowl on top of ràck inside instànt pot. Close top of instànt pot, màking sure the seàling vàlve is in the seàled position. 
  4. Cook on mànuàl/high for 6 minutes.
  5. .......................................
  6. .....................
  7. ........


Full Recipe>>>>>>>>>>>>https://domesticsuperhero.com